Digital Marketing Specialist

Werkzaamheden op ons hoofdkantoor in Haarlem

Over MediPreventGroep

Medi Prevent Groep bestaat uit Prevent Vaccins, Medi Prevent, Vaccinaties Op Reis en Soa Clinic. We zijn een landelijk opererende organisatie met 20 vestigingen door heel Nederland. Medi Prevent Groep verleent zorg aan particulieren en medewerkers van bedrijven en instellingen. Hierbij valt te denken aan vaccinaties, soa testen, health checks, bloedtesten, corona PCR testen, corona sneltesten, en het afgeven van non-COVID-19 verklaringen. De Medi Prevent groep bestaat al meer dan 30 jaar en heeft al aan meer dan 100.000 cliënten zorg verleend. Op jaarbasis hebben we ruim 1,5 miljoen unieke website bezoekers binnen de gehele groep. Daarnaast heeft MediPreventGroep een sterke groeiambitie de komende jaren.

De functie

Als Digital Marketing Specialist ben je verantwoordelijk voor het neerzetten en het verbeteren van de online uitingen van alle labels binnen de Medi Prevent Groep. Alle labels hebben een andere doelgroep en vragen een andere benadering. Je kan hierin dus al je creativiteit kwijt. Je analyseert, optimaliseert de campagnes en de budgetten en stuurt bij waar nodig. Daarnaast ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om organisatie makkelijk en slimmer onder de aandacht te brengen. Je bent hierin in de lead en schakelt daarbij ook met externe partijen op het gebied van digital marketing

Je beheert en onderhoud de websites en zorgt dat deze optimaal vindbaar zijn. Daarnaast zet je klant- en marktonderzoeken op om zo tot een optimale conversie en klantbeleving te komen. Dit doe je door het beheer en onderhoud van onze websites, je zorgt dat deze volledig SEO/SEA proof zijn.

  • Proactieve houding

Wat bieden wij je:

  • Leuke werkplek vlakbij het centrum van Haarlem
  • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling;
  • Marktconform salaris;
  • Pensioenregeling;
  • Dagelijks verzorgde lunch

Solliciteren?

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Thekla Oosterhof op 085-0240040 of via hr@vaccinatiesopreis.nl.

De sluitingsdatum van deze vacature is 9 juli 2021, in de week van 12 juli 2021 zal je bericht ontvangen over de verdere procedure.