Ik heb geen meldcode voor mijn zakelijke reisvaccinatie gekregen

Lees wat je kunt doen als je geen meldcode hebt ontvangen van jouw werkgever.

var icon

Geen meldcode

Mijn werkgever heeft mij aangemeld maar ik heb geen meldcode gekregen

Neem contact op met jouw leidinggevende of de HR-afdeling van jouw bedrijf en geef aan dat je geen meldcode hebt gekregen voor het plannen van een reisvaccinatie bij Vaccinaties op reis. Mocht jouw werkgever hier vragen over hebben dan kunnen zij contact opnemen met onze sales-afdeling.

Wel een meldcode maar hij werkt niet?

Geef dit door aan onze support afdeling, middels het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om het op te lossen.

Mijn werkgever biedt mij geen reisvaccinaties aan

Naast dat je reisvaccinaties via je huisarts kunt aanvragen, raden wij je aan om jouw werkgever te attenderen op de mogelijkheden. Door onze landelijke dekking en handige afsprakenmodule die je met behulp van een unieke meldcode kunt gebruiken, maak je het en jezelf en je werkgever erg makkelijk. Stuur ons een bericht. We denken graag met je mee!

 

We zien je binnenkort graag bij ons terug!

 

Preventieve zorg voor de particuliere en de zakelijke markt

Vaccinaties op reis is een onderdeel van de MediPrevent Groep. Wij zijn al meer dan 20 jaar deskundig op het gebied van vaccinaties, health checks en testafnames, niet alleen voor consumenten maar ook voor werkgevers. Zo hebben wij labels specifiek voor beroepsvaccinaties, coronatesten en soa’s. Bekijk ze hieronder.