Gratis Corona Sneltest
voor bedrijven en instellingen!

Bedrijven en instellingen kunnen door het aangaan van een samenwerkingsovereenkomst met MediPrevent en Vaccinaties op Reis gebruik maken van de regeling vanuit de overheid om gecompenseerd te worden voor de kosten. Via de regeling wordt een vergoeding betaald aan MediPrevent of Vaccinaties op Reis op basis waarvan de kosten voor het testen zijn gedekt. Met die regeling kunnen wij u daarom aanbieden om zonder kosten van al uw medewerkers middels een sneltest te controleren of zij gezond zijn. Deze regeling is ingesteld door de overheid om andere organisaties dan de GGD in te zetten bij het testen van medewerkers bij bedrijven en instellingen.

Wij richten ons voor deze dienstverlening vooral op organisaties met meer dan 25 medewerkers waar de continuïteit van het bedrijfsproces van groot belang is. Te denken valt aan productiebedrijven, logistieke organisaties, bedrijven in de voedingsindustrie, maar ook overheidsorganisaties als de Politie. We hebben ervaring met het testen bij bedrijven op wekelijkse basis alsmede het testen van complete personeelsbestanden tot 1000 personen per locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw organisatie ook gezond te houden en de continuïteit van uw bedrijfsproces te borgen? Wij nemen graag contact met u op!