Vaccinaties Palestina

Alles wat je moet weten over vaccinaties voor Palestina. Welke vaccinaties zijn nodig en welke zijn aan te raden?

Bekijk alle bestemmingen

Azië

Zou jij al je hele leven een prachtige reis naar het mysterieuze continent Azië willen maken? Ga je voor China om een wandeltocht te maken over de imposante Chinese muur? Of ga je toch liever naar Thailand om het nachtleven te ervaren? In ieder geval is Azië een fraai continent en is er voor iedereen wel wat te beleven. Je moet er alleen wel oppassen met ongekookt voedsel en het drinken van water!

Maak een afspraak

Verplichte vaccinaties voor Palestina

Voor Palestina zijn geen inentingen verplicht gesteld.  

Aanbevolen vaccinaties voor Palestina

Ongeacht verblijfsduur worden de volgende vaccinaties voor Palestina aangeraden: vaccinatie tegen DTP (difterie, tetanus en polio) en vaccinatie tegen hepatitis A (besmettelijke geelzucht), maar deze laatste alleen als je onder primitieve omstandigheden in Palestina verblijft.   Bij een verblijf van langer dan drie maanden worden voor Palestina inentingen aangeraden tegen hepatitis B en rabiës (=hondsdolheid). Soms worden voor Palestina vaccinaties tegen deze ziekten aangeraden bij een korter verblijf. Overleg hierover met ons.  

Palestina

Extra informatie voor Palestina

DTP-inenting De DTP inenting geeft een bescherming die tien jaar duurt. DTP inentingen kunnen last-minute gegeven worden, maar beter is om één tot twee weken voor je reis je vaccinaties te halen.   Inenting tegen hepatitis A Een inenting tegen hepatitis A geeft één tot drie jaar bescherming (afhankelijk van het merk vaccin). Als de inenting herhaald wordt, geeft dat een bescherming van 30 tot 40 jaar. De inentingen kunnen ook last-minute gegeven worden, maar het beste is om minimaal twee weken voor vertrek je inenting te halen.  

Er komt in Palestina geen malaria voor.  

Andere gezondheidsrisico's voor Palestina

  Geen.