Met je studentenpas 10% korting op je reisvaccinaties!

Beschermd op vakantie of stage? Op deze pagina kun je makkelijk een reisvaccinatieafspraak met 10% korting plannen. Je kunt de afspraak plannen op een locatie en moment dat voor jou uitkomt. En neem wel je studentenpas mee!

var icon
Gezond op (stage)reis
Weer gezond thuis
Landelijke dekking
HOE EN WAT

Waarom VOR je korting geeft?

In sommige landen loop je een verhoogd risico op (infectie)ziekten. Voor ons is het van belang dat je de juiste voorzorgsmaatregelen neemt, zodat dit risico zoveel mogelijk voor jou wordt beperkt. VOR geeft je 10% korting op de kosten op vertoon van je studentenpas. Samen nemen we zo de verantwoordelijkheid voor een gezonde en veilige manier van reizen en zorgen we dat je nog wat extra overhoudt voor je reis.

Meer informatie over de reisvaccinatie-afspraak

 

Biedt een vaccinatie volledige bescherming?

Als je na een vaccinatie toch ziek wordt, ben je er meestal minder ziek van. De kans dat je een bijkomende ziekte krijgt, wordt hierdoor kleiner.

Waar en wanneer kan ik een afspraak plannen?

We hebben 20+ vestigingen in Nederland waar je een afspraak kunt plannen. Je bent dus niet gebonden om dit te doen in de plaats van jouw werkgever. Met een meldcode maak je een afspraak via de afspraakmodule op deze pagina. Je selecteert een tijdstip en plaats die het beste voor jou uitkomt. Jouw werkgever ontvangt automatisch een factuur voor de geplande afspraak.

Is de verpleegkundige of arts die mij een reisvaccinatie geeft betrouwbaar?

Al onze verpleegkundigen zijn LCR-geregistreerd en staan onder toezicht van een gespecialiseerde arts die beschikbaar is voor vragen en calamiteiten.

Wat kost een reisvaccinatie-afspraak?

Voor jou als student geven we je 10% korting op de reisvaccinaties en je consult. Je ontvangt automatisch een factuur voor de door jou geplande afspraak als je via deze pagina je afspraak maakt.