Internationaal bewijs van inenting ofwel ‘het gele boekje’

Vanaf medio juni zal de GGD het coronavaccin gaan bijschrijven in uw gele boekje. Heeft u nog geen geel vaccinatieboekje? Bestel deze dan bij Vaccinaties op Reis voor slechts €5,95*.

Let op: niet iedereen stempelt het gele boekje af. Indien u een afspraak heeft bij een huisarts, in het ziekenhuis of een andere locatie, informeer dan vooraf of zij ook de COVID-19 vaccinatie kunnen bijschrijven in uw gele vaccinatieboekje.

Bent u uw gele boekje kwijt geraakt? Geen probleem! Boek hier een herhaalafspraak in op een van onze locaties. Onze verpleegkundige zal dan uw vaccinatie historie in uw nieuwe boekje afstempelen.

Let op: Wij kunnen alleen vaccinaties afstempelen die in het verleden bij ons zijn gezet. Wanneer de werkingstermijn van vaccin verlopen is, wordt dit vanzelfsprekend niet opnieuw afgestempeld.

Laat u zich voor uw reis vaccineren op een van onze locaties dan zullen wij altijd alle, bij ons bekende vaccinaties, afstempelen. Heeft u verder nog vragen over het gele vaccinatieboekje, bekijk dan onze FAQ pagina.

*exclusief verzendkosten á € 3,95

Het Internationaal bewijs van inenting ook wel ‘het gele boekje’ genoemd is bedoeld om te gebruiken voor aantekeningen m.b.t. inentingen tegen gele koorts, dtp, hepatitis A, hepatitis B, COVID19 en andere vaccinaties . Het boekje wordt door de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) aanbevolen. Er staat uitgebreide informatie in voor artsen en reizigers.

Het vaccinatieboekje is meertalig (Engels, Frans en Nederlands) en is vastgesteld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. In het vaccinatieboekje wordt ingesprongen op mogelijke wijzigingen in verband met verplichting (door de WHO) van andere vaccinaties of maatregelen dan die voor gele koorts, vandaar ook de titel Internationaal bewijs van inenting of profylaxe.

Het losse model is via deze pagina te bestellen, een ingevuld paspoort is ook tijdens een reisvaccinatie afspraak te verkrijgen.

Bestelformulier

Kies hieronder het aantal gele boekjes dat uw wilt bestellen en vul uw gegevens in.

Als u klikt op Bestellen en afrekenen kunt uw via onder andere iDeal direct afrekenen. Na ontvangst van uw betaling maken we uw bestelling gereed en wordt deze de volgende werkdag verzonden.Total € -