Ik heb een meldcode voor een zakenreis vaccinatieafspraak

Jouw werkgever heeft een meldcode aan je verstrekt zodat je makkelijk een zakenreis vaccinatieafspraak kunt plannen. Je kunt de afspraak plannen op een locatie en moment die voor jou uitkomt.

var icon
Veilig op zakenreis
Last-minute plannen
Landelijke dekking

Ben je werkgever en wil je dat jouw medewerkers gezond zakelijk kunnen reizen?

Met een unieke meldcode maken wij het makkelijk voor jouw medewerkers om zelfstandig zakenreis vaccinaties te regelen, op een locatie bij hen in de buurt en op een tijdstip dat voor hen het beste uitkomt. De factuur wordt dan naar je onderneming verzonden.

HOE EN WAT

Waarom jouw werkgever je heeft aangemeld?

In sommige landen loop je een verhoogd risico op (infectie)ziekten, zoals cholera en malaria. Voor jouw werkgever is het van belang om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen, zodat dit risico zoveel mogelijk voor jou wordt beperkt. In gesprek met jouw werkgever hebben we de vaccinatiemogelijkheden besproken. Jouw werkgever is bereid om die kosten voor je te dragen. Samen nemen we zo de verantwoordelijkheid voor een gezonde en veilige manier van reizen.

Preventieve zorg voor de particuliere en de zakelijke markt

Vaccinaties op reis is een onderdeel van de MediPrevent Groep. Wij zijn al meer dan 20 jaar deskundig op het gebied van vaccinaties, health checks en testafnames, niet alleen voor consumenten maar ook voor werkgevers. Zo hebben wij labels specifiek voor beroepsvaccinaties, coronatesten en soa’s. Bekijk ze hieronder.

Meer informatie over de reisvaccinatie-afspraak

 

Biedt een vaccinatie volledige bescherming?

Als je na een vaccinatie toch ziek wordt, ben je er meestal minder ziek van. De kans dat je een bijkomende ziekte krijgt, wordt hierdoor kleiner.

Waar en wanneer kan ik een afspraak plannen?

We hebben 20+ vestigingen in Nederland waar je een afspraak kunt plannen. Je bent dus niet gebonden om dit te doen in de plaats van jouw werkgever. Met een meldcode maak je een afspraak via de afspraakmodule op deze pagina. Je selecteert een tijdstip en plaats die het beste voor jou uitkomt. Jouw werkgever ontvangt automatisch een factuur voor de geplande afspraak.

Is de verpleging of arts die mij een reisvaccinatie geeft betrouwbaar?

Al onze verpleegkundigen zijn LCR-geregistreerd en staan onder toezicht van een gespecialiseerde arts die beschikbaar is voor vragen en calamiteiten.

Wat kost een reisvaccinatie-afspraak?

Voor jou als werknemer brengt het geen kosten met zich mee. Jouw werkgever ontvangt automatisch een factuur voor de door jou geplande afspraak als je daarbij de meldcode gebruikt die door jouw werkgever is verstrekt.

Heb je verder nog vragen?