Bestemming beginnend met:

Inentingen voor Amerikaans Samoa

Ga je reizen naar Amerikaans Samoa? Dan raden wij je verschillende vaccinaties aan. Daarnaast is de vaccinatie voor gele koorts verplicht. Hieronder lees je de meest belangrijke informatie met betrekking tot vaccinaties voor uw reis naar Amerikaans Samoa. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op!  

Plan nu je vaccinatie

De voordelen van Vaccinaties op reis
  • Vaccinaties voor elke bestemming
  • 's Avonds en het weekend
  • Vaak volledig vergoed
  • Gediplomeerde specialist
  • Gecertificeerd door LCR
Klantenvertellen.nl beoordelingen
gebaseerd op 2117 beoordelingen
8.7 uit 10


Bekijk alle beoordelingen

Verplichte vaccinaties

Gele koorts 

Aanbevolen vaccinaties

DTP Hepatitis A Hepatitis B Buiktyfus 

Amerikaans Samoa: vaccinaties die verplicht zijn

De inenting tegen gele koorts geeft in de meeste gevallen een levenslange bescherming. Deze vaccinatie kun je het beste minimaal tien dagen voor vertrek halen

Amerikaans Samoa: vaccinaties die aanbevolen zijn

De DTP inenting geeft een bescherming die tien jaar duurt. DTP inentingen kunnen last-minute gegeven worden, maar beter is om één tot twee weken voor je reis je vaccinaties te halen.

Een inenting tegen hepatitis A geeft één tot drie jaar bescherming (afhankelijk van het merk vaccin). Als de inenting herhaald wordt, geeft dat een bescherming van 30 tot 40 jaar. De inentingen kunnen ook last-minute gegeven worden, maar het beste is om minimaal twee weken voor vertrek je inenting te halen.

De inenting tegen buiktyfus geeft een gedeeltelijke bescherming van drie jaar. Je kunt het beste minimaal twee weken voor vertrek de inenting halen.

Voor bescherming tegen hepatitis B heb je drie vaccinaties nodig. De bescherming is levenslang. Je kunt het beste minimaal zeven maanden voor vertrek beginnen met de vaccinaties. Als je minimaal één maand van te voren komt, kun je nog twee vaccinaties krijgen die dan wel een minder goede bescherming bieden dan wanneer je alle drie de inentingen krijgt.

Extra informatie voor Amerikaans Samoa

Er komt op Samoa geen malaria voor. Daarnaast kan je in Samoa reizigersdiarree krijgen. Ook dengue komt voor.

Praktische informatie over inentingen voor Amerikaans Samoa

Voor meer informatie omtrent vaccinaties en uw persoonlijke situatie, neem gerust contact met ons op!