Bestemming beginnend met:

Noord-Amerika

Het continent van Noord-Amerika bestaat uit de volgende reislocaties; Canada, Caraïben, Centraal Amerika, Groenland, Mexico en de Verenigde Staten. Met stuk voor stuk totaal verschillende culturen, klimaten en landschappen.
Ben jij iemand die graag de ongetemde natuur ervaart dan kies je natuurlijk voor bestemmingen als Groenland, Canada of Centraal Amerika. kies je liever voor een vakantie met zon, zand en de zee dan is de Caraïben ideaal om naartoe te gaan. Je moet daar wel oppassen voor muggen, want die kunnen overdag steken. Hiervoor moet je voldoende DEET meenemen.
Of er vaccinaties of malariatabletten nodig zijn voor Noord Amerika, verschilt per land. Klik hiervoor op de link voor inentingen per land; https://www.vaccinatiesopreis.nl/jouw-reis/bestemmingen-a-z/

Plan nu je vaccinatie

De voordelen van Vaccinaties op reis
  • Vaccinaties voor elke bestemming
  • 's Avonds en het weekend
  • Vaak volledig vergoed
  • Gediplomeerde specialist
  • Gecertificeerd door LCR
Klantenvertellen.nl beoordelingen
gebaseerd op 2966 beoordelingen
8.7 uit 10


Bekijk alle beoordelingen

Verplichte vaccinaties

Gele koorts 

Aanbevolen vaccinaties

Aruba: vaccinaties die verplicht zijn

Vaccinatie tegen gele koorts is voor Aruba alleen verplicht als je in de zeven dagen voordat je Aruba binnenkomt in een gele koorts land bent geweest.

Aruba: vaccinaties die aanbevolen zijn

Andere vaccinaties worden niet aanbevolen.

Ook bij langer verblijf worden voor Aruba geen inentingen aanbevolen.

Extra informatie voor Aruba

Op Aruba komt geen malaria voor.

Andere gezondheidsrisico’s voor Aruba

Op Aruba kun je reizigersdiarree krijgen. Ook dengue komt voor. Andere relevante onderwerpen voor Aruba: ongevallen en reizen met het vliegtuig.

Praktische informatie over inentingen voor Aruba

Inenting tegen gele koorts
De inenting tegen gele koorts geeft in de meeste gevallen een levenslange bescherming. Deze vaccinatie kun je het beste minimaal tien dagen voor vertrek halen.