Vaccinaties Kaaiman Eilanden

Alles wat je moet weten over vaccinaties voor Kaaiman Eilanden. Welke vaccinaties zijn nodig en welke zijn aan te raden?

Bekijk alle bestemmingen

Noord-Amerika

Het continent van Noord-Amerika bestaat uit de volgende reislocaties; Canada, Caraïben, Centraal Amerika, Groenland, Mexico en de Verenigde Staten. Met stuk voor stuk totaal verschillende culturen, klimaten en landschappen.

Maak een afspraak

Verplichte vaccinaties voor Kaaiman Eilanden

Voor de Cayman Eilanden zijn geen vaccinaties verplicht gesteld.  

Aanbevolen vaccinaties voor Kaaiman Eilanden

Ongeacht verblijfsduur worden de volgende vaccinaties voor de Cayman Eilanden aangeraden: vaccinatie tegen DTP (difterie, tetanus en polio) en vaccinatie tegen hepatitis A (besmettelijke geelzucht).  

Kaaiman Eilanden

Extra informatie voor Kaaiman Eilanden

DTP-inenting De DTP inenting geeft een bescherming die tien jaar duurt. DTP inentingen kunnen last-minute gegeven worden, maar beter is om één tot twee weken voor je reis je vaccinaties te halen.   Inenting tegen hepatitis A Een inenting tegen hepatitis A geeft één tot drie jaar bescherming (afhankelijk van het merk vaccin). Als de inenting herhaald wordt, geeft dat een bescherming van 30 tot 40 jaar. De inentingen kunnen ook last-minute gegeven worden, maar het beste is om minimaal twee weken voor vertrek je inenting te halen.  

Op de Cayman Eilanden komt geen malaria voor.  

Andere gezondheidsrisico's voor de Cayman Eilanden

  In de Cayman Eilanden kun je reizigersdiarree krijgen. Ook dengue komt voor. Andere relevante onderwerpen voor de Cayman Eilanden: ongevallen en reizen met het vliegtuig.