Vaccinaties Virgin Eilanden

Alles wat je moet weten over vaccinaties voor Virgin Eilanden. Welke vaccinaties zijn nodig en welke zijn aan te raden?

Bekijk alle bestemmingen

Noord Amerika

Het continent van Noord-Amerika bestaat uit de volgende reislocaties; Canada, Caraïben, Centraal Amerika, Groenland, Mexico en de Verenigde Staten. Met stuk voor stuk totaal verschillende culturen, klimaten en landschappen.

Maak een afspraak

Verplichte vaccinaties voor Virgin Eilanden

Voor de Maagdeneilanden zijn geen inentingen verplicht gesteld.

Aanbevolen vaccinaties voor Virgin Eilanden

Ongeacht verblijfsduur worden de volgende vaccinaties voor de Maagdeneilanden aangeraden: vaccinatie tegen DTP (difterie, tetanus en polio) en vaccinatie tegen hepatitis A (besmettelijke geelzucht).

Virgin Eilanden

Extra informatie voor Virgin Eilanden

DTP-inenting De DTP inenting geeft een bescherming die tien jaar duurt. DTP inentingen kunnen last-minute gegeven worden, maar beter is om één tot twee weken voor je reis je vaccinaties te halen.   Inenting tegen hepatitis A Een inenting tegen hepatitis A geeft één tot drie jaar bescherming (afhankelijk van het merk vaccin). Als de inenting herhaald wordt, geeft dat een bescherming van 30 tot 40 jaar. De inentingen kunnen ook last-minute gegeven worden, maar het beste is om minimaal twee weken voor vertrek je inenting te halen.  

Er komt op de Maagdeneilanden geen malaria voor.  

Andere gezondheidsrisico's voor de Maagdeneilanden

Op de Maagdeneilanden kun je reizigersdiarree krijgen. Ook dengue komt voor. Andere relevante onderwerpen voor de Maagdeneilanden: ongevallen en reizen met het vliegtuig.