Inentingen Den Bosch

Bij vaccinatiesopreis.nl beseffen we hoe belangrijk een goede voorbereiding is voor een zorgeloze en veilige reis. Onze vestiging aan de Frans Fransenlaan 1 biedt niet alleen een breed scala aan reisvaccinaties, maar ook deskundig en persoonlijk advies. Onze ervaren specialisten staan klaar om je te helpen, ongeacht je bestemming.

var icon

HOME | LOCATIES | Den Bosch

Reisvaccinatiecentrum in Den Bosch

Gevestigd in het pand van Medizz. Vaccinatiepunt voor omliggende wijken en dorpen: Rosmalen, Vught, Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Heusden

Reisvaccinaties

We bieden een uitgebreide selectie reisvaccinaties, afgestemd op jouw specifieke reisplannen. Of je nu op avontuur gaat in de jungle van Zuid-Amerika, de savannes van Afrika, de bruisende steden van Aziƫ of andere bestemmingen, wij zorgen ervoor dat je de juiste bescherming krijgt.

Persoonlijk Consult

Een persoonlijk consult is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. We nemen de tijd om je reisplannen uitgebreid door te nemen: wanneer vertrek je, hoe lang blijf je weg en welke landen ga je bezoeken? Daarnaast bespreken we je medische geschiedenis en eerdere vaccinaties, zodat we je de beste adviezen kunnen geven.

Waarom een Individueel Consult Essentieel is

Elke reiziger heeft unieke gezondheidsbehoeften, wat een individueel consult onmisbaar maakt. De consultkosten dekken de tijd en expertise die onze specialisten inzetten om een persoonlijk advies te geven. Aspecten zoals leeftijd, gezondheidstoestand en vaccinatieverleden spelen een rol bij het bepalen welke bescherming jij nodig hebt. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je optimaal beschermd bent tijdens je reis.

Vaccinatieadvies op Maat

Op basis van jouw specifieke reisplannen en gezondheidssituatie bieden we een op maat gemaakt vaccinatieadvies. Dit omvat niet alleen de noodzakelijke vaccins, maar ook aanbevelingen voor malariaprofylaxe en andere preventieve maatregelen die relevant kunnen zijn voor jouw bestemming.

Vaccinaties Toedienen

Welke vaccins je nodig hebt, hangt af van je persoonlijke situatie en reisbestemming. Onze deskundige specialisten hebben alle gangbare vaccins op voorraad en kunnen deze direct en comfortabel toedienen, zonder dat je hiervoor een aparte afspraak hoeft te maken.
 

Maak een Afspraak in Den Bosch

Het plannen van een consult is eenvoudig. We stellen je enkele vragen en zoeken op basis van je antwoorden naar een geschikte datum. Mocht de beschikbaarheid beperkt zijn, dan bieden we je een link naar onze boekingsassistent, zodat je zelf een passende tijd kunt kiezen.

 
Plan nu je afspraak

Onze locatie

Onze vestiging in Den Bosch is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeermogelijkheden. Voor een routebeschrijving kun je gebruik maken van Google Maps of Apple Maps.

 

 

Meest gestelde vragen