Reisvaccinaties in Leeuwarden

Welkom bij Vaccinatiesopreis.nl jouw vertrouwde bron voor reisvaccinaties en gepersonaliseerd advies. Onze specialisten staan voor je klaar aan de Emmakade 59 om je te helpen gezond en veilig op reis te gaan, waar je reis je ook brengt.

var icon

HOME | LOCATIES | Leeuwarden

Adres locatie Leeuwarden

Emmakade 59
8921 AG Leeuwarden

 

 

Onze dienstverlening in Leeuwarden

Reisvaccinaties

In onze vestiging Leeuwarden bieden we een uitgebreide selectie aan reisvaccinaties, afgestemd op jouw specifieke reisbestemming en plannen. Of je nu naar Zuid-Amerika, Afrika, Aziƫ of andere delen van de wereld reist, wij hebben de juiste vaccins voor je.

 

Persoonlijk Advies

Tijdens een consult bespreken we je reisplannen tot in detail: vertrekdatum, verblijfsduur en bezochte landen. Daarnaast nemen we je gezondheidsgeschiedenis en eerdere vaccinaties door voor een volledig beeld.

 

Waarom een persoonlijk consult?

Iedere reiziger heeft unieke gezondheidsbehoeften, wat een individueel consult essentieel maakt. De consultkosten dekken de tijd en expertise van onze specialisten, die een op maat gemaakt advies geven. Factoren zoals leeftijd, gezondheidstoestand en vaccinatieverleden zijn bepalend voor de juiste bescherming die jij nodig hebt. Met deze aanpak ben je verzekerd van optimale bescherming tijdens je reis.

 

Maatwerk Vaccinatieadvies

Op basis van je reisroute en gezondheid geven we je een gepersonaliseerd vaccinatieadvies. Dit advies kan ook informatie bevatten over malariaprofylaxe en andere preventieve maatregelen.

 

Directe Toediening van Vaccins

De benodigde vaccins kunnen direct bij ons worden toegediend, zonder dat je daarvoor een aparte afspraak hoeft te maken. Onze specialisten hebben alle gangbare vaccins op voorraad en zorgen voor een comfortabele toediening.

 

Afspraak Maken in Leeuwarden

Het plannen van een consult is eenvoudig. We stellen je enkele vragen om een geschikte datum te vinden. Mocht de beschikbaarheid beperkt zijn, dan bieden we je een link naar onze bookingsassistent. Hier kun je je gewenste dag en tijd aangeven.

Plan nu je afspraak

 

Meest gestelde vragen