Reisvaccinaties in de regio Leiden

Welkom bij vaccinatiesopreis.nl jouw vertrouwde partner voor reisvaccinaties en advies op maat. Gelegen in Leiden aan de Perzikweg 9A staan we klaar om jou te helpen veilig en gezond op reis te gaan, waar jouw avonturen je ook gaan brengen.

var icon

HOME | LOCATIES | Leiden

Adres locatie Leiden

Perzikweg 9A
2321 DG Leiden

 

Vaccinatielocatie voor de nabijgelegen gemeenten:

Onze vestiging in Leiden is ook goed bereikbaar voor inwoners van de volgende gemeenten: Oegstgeest, Leiderdorp, Voorschoten, Katwijk, Zoeterwoude en Wassenaar.

 
 

 

Onze dienstverlening in Leiden

Reisvaccinaties

In onze vestiging Leiden bieden we een uitgebreide selectie aan reisvaccinaties, afgestemd op jouw specifieke reisbestemming en plannen. Of je nu naar Zuid-Amerika, Afrika, Aziƫ of andere delen van de wereld reist, wij hebben de juiste vaccins voor je.

 

Persoonlijk Advies

Tijdens een consult in Leiden bespreken we je reisplannen tot in detail: vertrekdatum, verblijfsduur en bezochte landen. Daarnaast nemen we je gezondheidsgeschiedenis en eerdere vaccinaties door voor een volledig beeld.

 

Waarom een persoonlijk consult?

Iedere reiziger heeft unieke gezondheidsbehoeften, wat een individueel consult essentieel maakt. De consultkosten dekken de tijd en expertise van onze specialisten, die een op maat gemaakt advies geven. Factoren zoals leeftijd, gezondheidstoestand en vaccinatieverleden zijn bepalend voor de juiste bescherming die jij nodig hebt. Met deze aanpak ben je verzekerd van optimale bescherming tijdens je reis.

 

Maatwerk Vaccinatieadvies

Op basis van je reisroute en gezondheid geven we je een gepersonaliseerd vaccinatieadvies. Dit advies kan ook informatie bevatten over malariaprofylaxe en andere preventieve maatregelen.

 

Directe Toediening van Vaccins

De benodigde vaccins kunnen direct bij ons worden toegediend, zonder dat je daarvoor een aparte afspraak hoeft te maken. Onze specialisten hebben alle gangbare vaccins op voorraad en zorgen voor een comfortabele toediening.

 

Afspraak Maken in Leiden

Het plannen van een consult is eenvoudig. We stellen je enkele vragen om een geschikte datum te vinden. Mocht de beschikbaarheid beperkt zijn, dan bieden we je een link naar onze bookingsassistent. Hier kun je je gewenste dag en tijd aangeven.

Plan nu je afspraak

 

Meest gestelde vragen