Reisvaccinaties in de regio Rotterdam

Welkom bij vaccinatiesopreis.nl jouw specialist voor reisvaccinaties en op maat gemaakt reisadvies. Gevestigd in Rotterdam aan het Bentinckplein 12-14 staan wij klaar om je te helpen veilig en gezond op reis te gaan, ongeacht je bestemming.

var icon

HOME | LOCATIES | Rotterdam

Adres locatie Rotterdam

Bentinckplein 12-14
3039 KL Rotterdam

 

Vaccinatielocatie voor de omliggende gemeenten:

Onze vestiging in Rotterdam is goed bereikbaar voor inwoners van de volgende gemeenten: Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, en Ridderkerk. Je vindt ons in het pand van Fysico.

 

Onze dienstverlening in Rotterdam

Reisvaccinaties

In onze vestiging Rotterdam bieden we een breed scala aan reisvaccinaties aan, afgestemd op jouw specifieke reisbestemming en -plannen. Of je nu naar Zuid-Amerika, Afrika, Aziƫ of een ander deel van de wereld reist, wij hebben de juiste vaccins voor jouw reis.

 

Individueel Reizigersadvies

Tijdens een consult in Rotterdam bespreken we gedetailleerd je reisplannen: van vertrekdatum tot verblijfsduur en de landen die je gaat bezoeken. We bekijken ook je medische geschiedenis en eerdere vaccinaties om een volledig beeld te krijgen.

 

Het Belang van een Persoonlijk Consult

Elke reiziger heeft unieke gezondheidsbehoeften, waardoor een individueel consult essentieel is. De kosten van het consult dekken de tijd en expertise van onze specialisten, die je een op maat gemaakt advies geven. Factoren zoals leeftijd, gezondheidstoestand en vaccinatiegeschiedenis zijn cruciaal voor de bescherming die jij nodig hebt. Met deze aanpak ben je verzekerd van optimale bescherming tijdens je reis.

 

Op Maat Gemaakt Vaccinatieadvies

Op basis van je reisroute en medische achtergrond geven we je een persoonlijk vaccinatieadvies. Dit kan ook informatie bevatten over malariapreventie en andere voorzorgsmaatregelen.

 

Directe Toediening van Vaccins

De benodigde vaccins kunnen direct in onze vestiging worden toegediend, zonder dat je een aparte afspraak hoeft te maken. Onze specialisten hebben alle gangbare vaccins op voorraad en zorgen voor een comfortabele toediening.

 

Afspraak Maken in Rotterdam

Het plannen van een consult is eenvoudig. We stellen je enkele vragen om een geschikte datum te vinden. Mocht de beschikbaarheid beperkt zijn, dan bieden we je een link naar onze bookingsassistent. Hier kun je je gewenste dag en tijd aangeven.

Plan nu je afspraak

 

Meest gestelde vragen