Bestemming beginnend met:

Noord-Amerika

Het continent van Noord-Amerika bestaat uit de volgende reislocaties; Canada, Caraïben, Centraal Amerika, Groenland, Mexico en de Verenigde Staten. Met stuk voor stuk totaal verschillende culturen, klimaten en landschappen.
Ben jij iemand die graag de ongetemde natuur ervaart dan kies je natuurlijk voor bestemmingen als Groenland, Canada of Centraal Amerika. kies je liever voor een vakantie met zon, zand en de zee dan is de Caraïben ideaal om naartoe te gaan. Je moet daar wel oppassen voor muggen, want die kunnen overdag steken. Hiervoor moet je voldoende DEET meenemen.
Of er vaccinaties of malariatabletten nodig zijn voor Noord Amerika, verschilt per land. Klik hiervoor op de link voor inentingen per land; https://www.vaccinatiesopreis.nl/jouw-reis/bestemmingen-a-z/

Plan nu je vaccinatie

De voordelen van Vaccinaties op reis
  • Vaccinaties voor elke bestemming
  • 's Avonds en het weekend
  • Vaak volledig vergoed
  • Gediplomeerde specialist
  • Gecertificeerd door LCR
Klantenvertellen.nl beoordelingen
gebaseerd op 2965 beoordelingen
8.7 uit 10


Bekijk alle beoordelingen

Verplichte vaccinaties

Aanbevolen vaccinaties

DTP Hepatitis A 

Kaaiman Eilanden: vaccinaties die verplicht zijn

Voor de Cayman Eilanden zijn geen vaccinaties verplicht gesteld.

Kaaiman Eilanden: vaccinaties die aanbevolen zijn

Ongeacht verblijfsduur worden de volgende vaccinaties voor de Cayman Eilanden aangeraden: vaccinatie tegen DTP (difterie, tetanus en polio) en vaccinatie tegen hepatitis A (besmettelijke geelzucht).

Extra informatie voor Kaaiman Eilanden

Op de Cayman Eilanden komt geen malaria voor.

Andere gezondheidsrisico’s voor de Cayman Eilanden

In de Cayman Eilanden kun je reizigersdiarree krijgen. Ook dengue komt voor. Andere relevante onderwerpen voor de Cayman Eilanden: ongevallen en reizen met het vliegtuig.

Praktische informatie over inentingen voor Kaaiman Eilanden

DTP-inenting
De DTP inenting geeft een bescherming die tien jaar duurt. DTP inentingen kunnen last-minute gegeven worden, maar beter is om één tot twee weken voor je reis je vaccinaties te halen.

Inenting tegen hepatitis A
Een inenting tegen hepatitis A geeft één tot drie jaar bescherming (afhankelijk van het merk vaccin). Als de inenting herhaald wordt, geeft dat een bescherming van 30 tot 40 jaar. De inentingen kunnen ook last-minute gegeven worden, maar het beste is om minimaal twee weken voor vertrek je inenting te halen.