Bestemming beginnend met:

Afrika

Het maken van een safaritour door de Afrikaanse savanne is toch wel een van de meest noemenswaardige ervaringen die je op het grote continent kan beleven. In de Afrikaanse wildernis leven.
Afrika als werelddeel kent vele bijzondere diersoorten waaronder ‘’the Big Five’’, die bestaat uit de buffel, de olifant, leeuw, het luipaard en de neushoorn. Andere noemenswaardige diersoorten die in de Afrikaanse wildernis leven zijn: apen, krokodillen, flamingo’s en hyena’s.
ook zijn er talrijk mogelijkheden voor strandvakanties in Afrika. perfecte bestemmingen voor strandvakanties in Afrika zijn onder andere: de kusten van Tanzania, , Kenia, Zuid-Afrika, Mozambique, Mauritiusde Seychellen en Madagaskar. Je moet je wel goed beschermen tegen dierenbeten!
Of er vaccinaties of malariatabletten nodig zijn voor Afrika, verschilt per land. Klik hiervoor op de link voor inentingen per land; https://www.vaccinatiesopreis.nl/jouw-reis/bestemmingen-a-z/

Plan nu je vaccinatie

De voordelen van Vaccinaties op reis
  • Vaccinaties voor elke bestemming
  • 's Avonds en het weekend
  • Vaak volledig vergoed
  • Gediplomeerde specialist
  • Gecertificeerd door LCR
Klantenvertellen.nl beoordelingen
gebaseerd op 2966 beoordelingen
8.7 uit 10


Bekijk alle beoordelingen

Verplichte vaccinaties

Gele koorts 

Aanbevolen vaccinaties

Madeira: vaccinaties die verplicht zijn

Vaccinatie tegen gele koorts is voor Madeira alleen verplicht als je in de zeven dagen voordat je Madeira binnenkomt in een gele koorts land bent geweest.

Madeira: vaccinaties die aanbevolen zijn

Voor Madeira worden geen andere vaccinaties aangeraden.

Ook bij langer verblijf worden voor Madeira geen andere inentingen aangeraden.

Extra informatie voor Madeira

Er komt op Madeira geen malaria voor.

Andere gezondheidsrisico’s voor Madeira

In Madeira kun je reizigersdiarree krijgen. Andere relevante onderwerpen voor Madeira: ongevallen en reizen met het vliegtuig.

Praktische informatie over inentingen voor Madeira

Inenting tegen gele koorts
De inenting tegen gele koorts geeft een bescherming van tien jaar. Deze vaccinatie kun je het beste minimaal tien dagen voor vertrek halen.